Annaleena Lae

Olen vuonna 2015 Oulun yliopistosta valmistunut hammaslääkäri. Vuodesta 2017 alkaen olen suorittanut protetiikan ja purentafysiologian opintoja ja valmistun protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäriksi keväällä 2024. Olen tehnyt sivuaineenani parodontologian ja suorittanut sairaalalääkärinä myös suu- ja leukakirugian opintoja.

Erityisosaamiseni kohteina ovat kuluneen purennan hoito keraamisilla kruunuilla ja paikoilla, hammaspuutosten hoito proteeseilla tai implanteilla sekä esteettinen hoito. Hoidan myös kasvojen alueen ja leukojen kiputiloja. Hoidan mielelläni hammastraumapotilaita.

Minulla on sairaalatyöstä useamman vuoden kokemus uniapneakiskohoidoista.

Hoidan potilaitani rauhallisesti, laaja-alaisesti potilaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Hyödynnän nykyaikaisia digitaalisia tekniikoita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi ja teen tiivistä tiimityötä muiden erikoisalojen kollegojen kanssa.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset potilaat. Teen mielelläni myös perushoitoa ja pyrin erityisesti ottamaan hammashoitopelon huomioon vastaanotollani.

Hoidan potilaita myös englanniksi ja ruotsiksi.

Vapaa-ajallani nautin ulkoilusta Siru-koirani sekä lapseni kanssa.

Varaa aika Annaleenalle