Mirja Riippa

Olen Turun yliopistosta vuonna 2017 valmistunut yleishammaslääkäri.

Teen monipuolista hammashoitoa viimeisimpien hoitosuositusten mukaisesti; esimerkiksi suun perustutkimuksia, paikkauksia, esteettistä hammashoitoa, juurihoitoja, purentaongelmien hoitoa/purentakiskoja, ien- ja kiinnityskudossairauksien (parodontiitti) hoitoa, ns. kiinteää protetiikkaa (kuten kruunuja, osakruunuja, siltoja), ns. irtoprotetiikkaa (osaproteesit ja kokoproteesit), hampaiden poistoja, sekä suun limakalvosairauksien tutkimista/hoitoa.

Hammaslääkärinä olen helposti lähestyttävä ja huolellinen. Pyrin tekemään hoitokäynneistä potilaalle mahdollisimman rentoja ja kivuttomia. Asiakkaan tyytyväisyys hoitokokonaisuuteen ja esimerkiksi mahdollisen hammashoitopelon voittaminen lukeutuvat palkitsevimpiin asioihin työssäni. Tavoitteeni on mahdollistaa potilaalle terve ja toimiva suu, estetiikkaa unohtamatta. Suun terveys on tärkeä osa yleisterveyttä.

Kaikenikäiset potilaat, pikkulapsista iäkkäämpiin, ovat tervetulleita vastaanotolleni.

Kehitän jatkuvasti osaamistani potilaiden parhaaksi, mm. kouluttautumalla säännöllisesti. Tarvittaessa ohjaan asiakkaan eteenpäin eri erikoisaloille ja konsultoin erikoishammaslääkäreitä parhaimpaan lopputulokseen pääsemiseksi.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Varaa aika Mirjalle