Ohje koronavirukseen liittyen

Päivitetty 27.3.

Seuraamme jatkuvasti muuttuvaa koronavirustilannetta toiminnassamme. Olemme tehostaneet tilojemme siivousta entisestään. Olemme poistaneet tiloistamme turhan irtaimiston, kuten lehdet, näytteet ja esitteet. Desinfioimme kosketuspinnat säännöllisesti. Vastaanottomme on toistaiseksi auki ja toimintamme jatkuu. Otathan kuitenkin seuraavat seikat huomioon:

  • Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita, olet ollut läheisessä kontaktissa COVID-19-tautiin sairastuneen kanssa tai epäilet altistuneesi koronavirukselle, älä tule vastaanotolle. Soita meille, niin siirrämme aikasi.
  • Pyrimme siirtämään yli 70-vuotiaiden ja riskiryhmiin kuuluvien kiireettömät ajat. Voit myös itse olla yhteydessä meihin aikasi siirtämiseksi. Riskiryhmät löydät THL:n sivuilta tästä linkistä.
  • Jos olet palannut ulkomailta, älä tule vastaanotolle seuraavien 14 vuorokauden aikana.

Yllä olevissa tapauksissa ole yhteydessä aikasi siirtämiseksi puhelimitse 02 232 5309. Olemme parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 9-13. Jos emme pääse vastaamaan, voit jättää viestin vastaajaan mihin aikaan tahansa.

Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita, todettu koronavirustartunta tai sinulla epäillään sellaista, ja sinulla on kiireellinen tarve hammashoidolle, olethan puhelimitse yhteydessä oman asuinkuntasi suun terveydenhuoltoon. Meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta hoitaa koronavirustartunnan saaneita potilaita.

Suosittelemme, että maksat käyntisi korttimaksulla ja vältät käteisen käyttämistä. Tulethan varatulle ajalle ajoissa, mutta et ”turhan aikaisin”. Näin vältämme ylimääräiset kontaktit odotustilassa.