Ohje koronavirukseen liittyen

Päivitetty 5.3.2021

Seuraamme jatkuvasti muuttuvaa koronavirustilannetta toiminnassamme. Huolehdimme tilojen siivouksesta tehostetusti ja desinfioimme kosketuspinnat säännöllisesti. Olemme poistaneet tiloistamme turhan irtaimiston, kuten lehdet, näytteet ja esitteet. Vastaanottomme on toistaiseksi auki ja toimintamme jatkuu. Otathan kuitenkin seuraavat seikat huomioon:

  • Jos sinulla on koronavirusinfektion oireita, olet ollut läheisessä kontaktissa COVID-19-tautiin sairastuneen kanssa tai epäilet altistuneesi koronavirukselle, älä tule vastaanotolle. Soita meille, niin siirrämme aikasi.
    Koronavirukseen liittyviä oireita voivat olla kuume, yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi ja ripuli. Taudin yhteydessä on kuvattu myös maku- ja hajuaistin häiriöitä.
  • Jos olet palannut äskettäin ulkomailta, noudatathan THL:n suositusta omaehtoisesta karanteenista.

Yllä olevissa tapauksissa ole yhteydessä aikasi siirtämiseksi puhelimitse 02 232 5309. Olemme parhaiten tavoitettavissa ma, ke ja pe klo 9-11. Jos emme pääse vastaamaan, voit jättää viestin vastaajaan mihin aikaan tahansa.

Jos sinulla on koronavirusinfektion oireita, todettu koronavirustartunta tai sinulla epäillään sellaista, ja sinulla on kiireellinen tarve hammashoidolle, olethan puhelimitse yhteydessä oman asuinkuntasi suun terveydenhuoltoon. Meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta hoitaa koronavirustartunnan saaneita potilaita.

Suosittelemme, että maksat käyntisi korttimaksulla ja vältät käteisen käyttämistä. Tulethan varatulle ajalle ajoissa, mutta et ”turhan aikaisin”. Näin vältämme ylimääräiset kontaktit odotustilassa. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä odotustilassa.